top of page

Om Gilabb Hundesenter

Gilabb Hundesenter holder til i Tønsberg og startet i 2005. Det hele startet da det ikke fantes noe tilbud for hundeeiere som ville klikkertrene hundene sine, ei heller noen som trente 100% positivt. Det skulle jo tross alt være gøy å trene hund, også for hunden, så da var det bare å ta saken i egne hender. En treningsgruppe ble dannet med venner og venners venner, det første kurset ble arrangert og dermed bare ballet det på seg.

 

Alle som trener eller vil trene positivt med sin hund er hjertlig velkommen hos oss. Vi benytter primært klikkertrening på våre kurs, men du kan også velge ordinær positiv trening.

Vi er opptatt av at du som kursdeltaker skal få individuell oppfølging på våre kurs, og praktiserer ikke rekketrening. Det er tross alt du som har mål for deg og hunden din, ikke instruktøren. Vi leier inn de instruktørene vi og tidligere kursdeltakere mener er best egnet for det aktuelle kurset som er satt opp , slik at du får best utbytte av kurset.
 

Å gå kurs hos oss skal være hyggelig og sosialt for deg som hundeeier, enten du kommer alene eller med noen kjente. Du kan alltid spørre om det du lurer på og vi har det veldig sosialt og koselig på alle våre kurs. Her er det høy takhøyde og høy trivselsfaktor. Hele familien er selvfølgelig velkommen på kurs, det er bare fordeler for hunden om alle lærer det samme.
 

Våre lydighetskurs holdes på Biltilsynet på Sem utenfor Tønsberg og våre agilitykurs holdes på Gjennestad Gartnerskole i Stokke. Begge kurssteder ligger i umiddelbar nærhet til E18 og dermed lett tilgjengelig om du kommer langveisfra.

 

 

 

Om Martine Hansen
Martine er instruktør på de fleste faste kurs som blir arrangert av Gilabb Hundesenter. Hun er det hun kaller litt over middels interessert i hund og hundetrening, og har i dag Melis, en jaktgolden på 1 år,  og Kenya, en jaktgolden på 10 år.

Martine fokuserer på det positive samarbeidet mellom hund og fører, den viktige grunntreningen og utviklingen av gode belønninger - som igjen gjør at hunden blir mest mulig trenbar både på trening og i hverdagen.

 

Martine konkurrerer aktivt i agility klasse 3 og har deltatt i NM hvert år siden 2009. I 2012 deltok hun med Kenya i European Open. Kenya er også kåret til Norges beste retriever i agility de siste 5 årene,. Tidligere konkurrert i lydighet og retrieverjakt.

 

Martine går jevnlig kurs innen ulike temaer og for ulike instruktører for å holde seg oppdatert og utvikle seg som instruktør og utøver.

bottom of page